top of page

Beleef een unieke dag op het water met je team of relaties

Wij zorgen voor een bijzondere ervaring aan boord van onze Saar. De invulling van deze dag is altijd maatwerk. We denken graag met jullie over de mogelijkheden mee, zoals:

 

  • Relatiebeheer: samen met klanten en/of leveranciers in ongedwongen sfeer heerlijk uitwaaien en eventueel een gezellige havenplaats bezoeken met een hapje en drankje.

  • Teambuilding: met het team werken aan een inhoudelijk programma, teamwork aan boord en informeel samenzijn.

  • Kick-off/afsluiting: de start van een project inluiden of juist een project succesvol afsluiten met een mooi uitje.

  • Excursies: met je bedrijf varen naar de Marker Wadden, Amsterdam, Pampus of andere vissershavens aan het IJsselmeer. Droogvallen op de Wadden is uniek, en behoort ook tot de mogelijkheden. 

  • Wedstrijd: als er meer dan 12 mensen meegaan kunnen we andere aken inzetten, waarbij een onderlinge wedstrijd gevaren kan worden. 

 

Indien gewenst kan er gesproken worden over meerdere dagen, waarbij hotelaccomodatie in andere havenplaats geregeld kan worden.

 

Voorbeeld dagprogramm vanuit onze thuishaven Muiden: de gasten worden aan boord ontvangen met koffie en wat lekkers van de bakker. Na uitleg van schipper Rien varen we uit en hijsen de zeilen voor een dag uitwaaien en gezelligheid. Tijdens het zeilen serveren we een lekkere lunch aan boord. Aan het einde van de middag keren we terug naar Muiden en sluiten we de middag af met een gezellige borrel in de grote kuip.

Daarna kan er nog gekozen worden voor een gezamenlijke borrel bij Ome Ko en een hapje ter afsluiting in restaurant Graaf Floris. Een volle dag genieten!

 

Interesse om mee te varen? Neem dan contact op met Rien via: rien@vanderpost.net of mobiel op 06-20054848

Zakelijk.jpeg
bottom of page